facebook
twitter
hyves
google
windows live
myspace
linkedin

Galerie en Beeldentuin De Queeste

hedendaagse kunst

Expositie: 3 jonge kunstenaars Marije Gertenbach, Sowella Frieser en Helen Vreedeveld


Nieuwe expositie met werk van 3 jonge kunstenaars, Marije Gertenbach, Sowella Frieser en Helen Vreedeveld van 23 maart t/m 12 mei.

De opening van deze expositie is op 23 maart met een koffieconcert.

Op de eindexamenexposities van de kunstacademies in 2011 en 2012 kwam ik heel divers werk tegen, heel grote schilderijen van Marije, heel kleine doekjes van Helen en het verontrustende grafische werk, samengesteld in een installatie "Kill my darlings" van Sowella. Wat ze gezamenlijk hadden was de vervreemding, je werd op het verkeerde been gezet, door toevoeging van een extra element ( de infusen bij Sowella) of door bizarre afsnijdingen bij de humoristische en met liefde geschilderde kleine werkjes (bij Helen), de inhoud van de verhalen die de schilderijen vertellen, bij Marije.
De opening van de expositie gebeurt met een koffieconcert waarvoor u moet reserveren. Ik heb hiervoor Karin Hernandez gevraagd zich te laten inspireren door de suggesties die van deze werken uitgaan. Karin is een fantasie-theatermaakster, die in staat is overal een beeldend verhaal bij te bedenken.
Celliste Alexandra Kaspera zal muziek spelen van Kodaly, Wilde  en Ligetti, waarvan de lading aansluit bij de expositie.
Voor meer informatie over het koffieconcert zie onze website www.galeriedequeeste.nl, onder recent verzonden nieuwsbrieven.

Het programma op zaterdag 23 maart: 
14.30 uur koffie staat klaar
15.00 uur opening met koffieconcert duur 50-60 minuten

Reserveren:
Wij hebben voor dit bijzondere koffieconcert een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u een plaats wilt reserveren, mailt u dan s.v.p. vóór 22 maart naar info@galeriedequeeste.nl . Wij laten u dan weten of er nog voldoende plek is. Van Uw kant wordt, voor dit bijzondere concert, een bijdrage van euro € 10,- op prijs gesteld; dit stelt ons in staat om voor een volgende keer weer interessante combinaties uit te nodigen.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 23 maart.
Tjapko en Marjolijn Jager

created by nodemand