facebook
twitter
hyves
google
windows live
myspace
linkedin

Galerie en Beeldentuin De Queeste

hedendaagse kunst

Expositie kunstenaars Heerde: workshops/schilderfestijn/speurtocht


Wethouder Hubert Bögemann geeft woensdag 11 juli om 11.00 uur de officiële aftrap van de nieuwe culturele fietsroute bij  Galerie en Beeldentuin De Queeste. 

De culturele route bestaat uit twee fietsroutes, die zijn uitgestippeld langs kunstenaars, kunst in de openbare ruimte, beeldentuinen en culturele bezienswaardigheden in de gemeente Heerde. Als voorproef van de culturele route zijn er op 11 en 12 juli, tijdens de Veluwse Waterweek, verschillende activiteiten georganiseerd door de kunstenaars.

Bij Galerie en Beeldentuin De Queeste:

Op 11 juli is iedereen tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom bij galerie en beeldentuin De Queeste. In de beeldentuin kunnen de bezoekers aan verschillende workshops en demonstraties meedoen van de deelnemende kunstenaars. Ook kunnen ze een expositie van het werk van deze kunstenaars bekijken en een wandeling maken door de beeldentuin.

De kunstenaars zijn Sandra Holtman, Marijke Abels, Joke van der Wal, Dirry Bloem, Marjolijn Jager, Hein van der Meij en Peter van Oostrum.     Mirjam Peppelman zal haar creaties met borduren laten zien.

Zelf in actie komen kan ook want er wordt een publieksactiviteit georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen: wie plezier heeft in schilderen kan naar hartelust zijn gang gaan met kwasten, spuitflessen, sponzen en verf op 2 grote spandoeken in de beeldentuin. Voor de jeugd is er een speurtocht door de beeldentuin.


created by nodemand