facebook
twitter
hyves
google
windows live
myspace
linkedin

Galerie en Beeldentuin De Queeste

hedendaagse kunst

Koffieconcert bij opening expositie op 10 november 2012"Ham and eggs" en koffie:

Koffieconcert als opening expositie bij De Queeste.

Op zaterdag 10 november 15.00 uur gaat Galerie De Queeste weer van start met de eerste expositie van het seizoen 2012-2013, deze keer met het koffieconcert als opening.

De schilderijen van Malou de Bruin en Jordan Kadzamunsky, vormen, samen met het bizarre ruimtelijke werk van Daan de Boer, gebreide "Ham and eggs", een intrigerende combinatie. Het totaal laat een beeld achter van een verstoorde natuur, met tegelijkertijd een vervreemdende, maar ook sprookjesachtige sfeer, waar alles mogelijk is, waar je een soort Hans en Grietje huisje tegen zou kunnen komen, met "ham and eggs" die in de bomen hangen om je te verleiden dichterbij te komen.

Daar past ook een andere droomwereld bij, die van het Theater van de Droom, een poppentheater van Jeroen Boerwinkel, die, samen met zijn partner Laura Hamers, je tijdens dit koffieconcert meevoert in een magische droomwereld, waarin hij verschillende persoonlijkheden opvoert die o.a te maken hebben met metamorfose en betovering; soms humoristisch, soms beklemmend.

Daan de Boer laat een aantal van zijn gedichten, teksten horen en Lysanne Enderink, met haar prachtige zangstem, voert je mee in een Keltische sfeer die helemaal past bij de "Ham and eggs".

Programma op zaterdag 10 november:
14.30 uur: koffie staat klaar
15.00 uur: koffieconcert , duur 50-60 minuten.

Reserveren:
Wij hebben voor dit bijzondere koffieconcert een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u een plaats wilt reserveren, mailt u dan s.v.p. vóór 
7 november naar info@galeriedequeeste.nl. Wij laten u dan weten of er nog voldoende plek is. Van Uw kant wordt, voor dit bijzondere concert, een bijdrage van euro € 10,- op prijs gesteld; dit stelt ons in staat om voor een volgende keer weer interessante combinaties uit te nodigen.
Bij voldoende belangstelling bestaat de mogelijkheid om in de maand december nogmaals dit koffieconcert te herhalen.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 10 november.
Tjapko en Marjolijn Jagercreated by nodemand