facebook
twitter
hyves
google
windows live
myspace
linkedin

Galerie en Beeldentuin De Queeste

hedendaagse kunst

Koffieconcert groot succes; herhaling op 8 december


“Ham and eggs” en koffie:

Tweede Koffieconcert tijdens deze expositie bij De Queeste.

Het koffieconcert van 10 november was een groot succes. Er waren meer vragen voor reservering dan plaatsen; daarom wordt op zaterdag 8 december dit koffieconcert, bij voldoende aanmelding, herhaald.

De schilderijen van Malou de Bruin en Jordan Kadzamunsky, vormen, samen met het bizarre ruimtelijke werk van Daan de Boer, gebreide "Ham and eggs", een intrigerende combinatie. Het totaal laat een beeld achter van een verstoorde natuur, met tegelijkertijd een vervreemdende, maar ook sprookjesachtige sfeer, waar alles mogelijk is, waar je een soort Hans en Grietje huisje tegen zou kunnen komen, met "ham and eggs" die in de bomen hangen om je te verleiden dichterbij te komen.

Daar past ook een andere droomwereld bij, die van het Theater van de Droom, een poppentheater van Jeroen Boerwinkel, die, samen met zijn partner Laura Hamers, je tijdens dit koffieconcert meevoert in een magische droomwereld, waarin hij verschillende persoonlijkheden opvoert die o.a te maken hebben met metamorfose en betovering; soms humoristisch, soms beklemmend.

Daan de Boer laat een aantal van zijn gedichten, teksten horen en Lysanne Enderink, met haar prachtige zangstem, voert je mee in een Keltische sfeer die helemaal past bij de"Ham and eggs".

Programma op zaterdag 8 december:

14.30 uur: koffie staat klaar

15.00 uur: koffieconcert , duur 50-60 minuten.

Reserveren noodzakelijk:

Wij hebben voor dit bijzondere koffieconcert een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u een plaats wilt reserveren, mailt u dan s.v.p. liefst vóór 30 november naar info@galeriedequeeste.nl. Wij laten u dan weten of er nog voldoende plek is. Van Uw kant wordt, voor dit bijzondere concert, een bijdrage van euro € 10,- verwacht; dit stelt ons in staat om voor een volgende keer weer interessante combinaties uit te nodigen.

De expositie loopt van 10 november t/m 30 december 2012

De openingstijden van de galerie en beeldentuin staan op de website.

Galerie en Beeldentuin De Queeste

Koerbergseweg 6, Heerde

tel: 06-20881914

www.galeriedequeeste.nlcreated by nodemand