reminder koffieconcert met appeltjes
Bezoek de website
Reminder Koffieconcert op 21 april, zondagochtend.

Dit is het tweede koffieconcert bij de Expositie 3 jonge kunstenaars, Marije Gertenbach, Sowella Frieser en Helen Vreedeveld. Een expositie, waarin vervreemding en gezichtsbedrog (door toevoeging van een extra element, de infusen bij Sowella, of door bizarre afsnijdingen bij de humoristische en met liefde geschilderde kleine werkjes van Helen of de inhoud van de verhalen die de schilderijen vertellen, bij Marije), de gemeenschappelijke elementen zijn. Op onze website vind u informatie over de expositie en de kunstenaars.

In het eerste koffieconcert liep de term "Kill my darlings", de naam die Sowella aan haar installatie had gegeven, als een rode draad door alles heen, de cellomuziek gespeeld door Alexandra Kaspera, het fantasietheater van Karin Hernandez en de schilderijen en grafiek van de expositie, en wel op op heel uiteenlopende manieren.
Voor dit 2e koffieconcert heb ik ook Trio MuZamiek gevraagd zich door de thema's vervreemding en gezichtsbedrog te laten inspireren. Hierdoor geleid hebben zij voor het koffieconcert een bijzonder programma samengesteld. Voor meer informatie over de musici website  www.muzamiek.nl 

Trio MuZamiek, Musica en Amiche, wordt gevormd door Nanneke Piek (zang), Wim Klumpers (gitaar) en Jolique van Ipenburg (harp). Dit trio kenmerkt zich door musiceren met passie en authenticiteit. Inmiddels heeft MuZamiek een zeer divers repertoire opgebouwd en al verschillende concerten op haar naam staan.

Zij zullen laten horen:

Ballade (for guitar and harp) (1989), harp en gitaar            J. Andriessen

Selectie uit Cinqo Canciones Negras (1958), zang en harp       X. Montsalvatge 

Huan (2007), harp solo                             C.Y. Hsu

This way to the tomb (1944), zang en harp                   B. Britten 

Hika (1996), gitaar solo                       L. Brouwer 

Vier gedichten van Revius (1961), zang en harp     J. Andriessen 


Informatie over de muziek vindt u op onze website. 


Het programma op zondagochtend 21 april :
10.30 uur koffie staat klaar
11.00 uur koffieconcert duur 50-60 minuten


Reserveren:
Wij hebben voor dit bijzondere koffieconcert een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u een plaats wilt reserveren, mailt u dan s.v.p. vr 20 april naar  info@galeriedequeeste.nl .Wij laten u dan weten of er nog voldoende plek is. Van Uw kant wordt, voor dit bijzondere concert, een bijdrage van euro 10,- op prijs gesteld; dit stelt ons in staat om voor een volgende keer weer interessante combinaties uit te nodigen.


Wij verwelkomen u graag op zondagochtend 21 april
Tjapko en Marjolijn Jager

De expositie loopt nog t/m 12 mei

© Galerie en Beeldentuin De Queeste  |  facebook  |  twitter  |  youtube  |  afmelden voor de nieuwsbrief