ZOMERAVONDCONCERT  !!!!!  i.p.v. Koffieconcert
Bezoek de website
Door onvoorziene omstandigheden zijn we gedwongen om het koffieconcert "songs of a psychotic" van 11.00 uur s'ochtends te verschuiven naar 20.30 uur s'avonds: kortom een bijzonder ZOMERAVONDCONCERT.


Programma:
koffie vanaf 20.00 uur
aanvang concert 20.30 uur

De expositie "Verdwijnpunt" met schilderijen van Danielle Luinge en Daniel Mullen inspireerde mij tot het samenstellen van dit programma.
De leegte, eenzaamheid, in de schilderijen was voor mij de gemeenschappelijke noemer; beide kunstenaars zelf, hebben dit weergeven vanuit een totaal verschillend gezichtspunt ( zie tekst expositie op de website).

Pianiste Rianne Hoek van Dijke en sopraan Esther de Vos brengen een programma met liederen over momenten dat het leven rafelt, afgewisseld met troostrijke pianosolo's.
Componist Margaret Garwood kwam het gedicht "panic" van Eithne Tabor tegen in een zelfhulpboek over eenzaamheid. Zij werd hier zo door geroerd dat zij "The Cliff's Edge" (songs of a psychotic) componeerde, een liederencyclus op gedichten van Eithne Tabor. Tabor schreef de gedichten in haar jeugd toen ze psychotisch werd, en opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Dit levert pure, prachtige muziek op. 
Verder werken van Merikanto, Sibelius, Schumann, Wolf, Richard Straus.
Dit programma wordt ingeleid door jeugdpsychiater Paul Brans.
Meer informatie over de musici vindt u op de aankondiging van het koffieconcert op de website.

r.s.v.p.
Wij hebben voor dit bijzondere koffieconcert een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien u een plaats wilt reserveren, mailt u dan s.v.p. voor 30 mei naar info@galeriedequeeste.nl. Wij laten u dan weten of er nog voldoende plek is. Van Uw kant wordt, voor dit bijzondere concert, een bijdrage van euro 10,- op prijs gesteld; dit stelt ons in staat om voor een volgende keer weer interessante combinaties uit te nodigen.

Wij verwelkomen u graag op zondag 3 juni.
Tjapko en Marjolijn Jager

PS
Er is tevens een try-out concert op zaterdag 2 juni om 20.00 uur ( entree 7.50) Reservering idem.

© Galerie en Beeldentuin De Queeste  |  facebook  |  twitter  |  youtube  |  afmelden voor de nieuwsbrief